Cod deontologic

Tezaur Tv este un post de televiziune cu acoperire regionala cu tematica care abordeaza doar latura traditional-sociala. Aceasta televiziune a luat fiinta in urma cererii ,pe piata din toata tara, a muzicii populare de buna calitate din toate zonele tarii. Intentia noastra este aceea de a promova bunul gust si de a arata in acelasi timp publicului frumusetea ,autenticitatea si in acelasi timp realitatile folclorului contemporan.
Se stie faptul ca de-a lungul secolelor cultura noastra a asimilat si imprumutat diferite elemente din cultura altor nationalitati, fie vecini de-ai nostri sau alte popoare cu care am intrat in contact. Spre exemplu in Banat se canta multe cantece a caror ritmuri si linii melodice au fost imprumutate de la vecinii nostrii sarbi si suprapuse cu texte in limba romana. Aceasta este o realitate, nu o putem nega, dar avem obligatia de a arata publicului diferenta dintre aceste cantece pe care noi le-am catalogat ca fiind cantece de petrecere si folclorul autentic. Echipa Tezaur TV isi propune ca prin emisiunile realizate sa delimiteze clar folclorul autentic de muzica de petrecere cu influente din alte culturi si de cantecele etno-stilizate (creatii contemporane care au la baza teme din folclor, orchestrate pe ritmuri moderne).
Televiziunea Tezaur TV are ca scop conservarea folclorului , obiceiurilor si traditiilor populare si in acelasi timp promovarea tinerilor artisti de muzica populara si a creatiilor de bun gust.
Din dorinta noastra de a veni cu un suflu nou in acest domeniu asteptam cu drag sugestiile si parerile dumneavoastra, in asa fel incat impreuna sa oferim publicului un program atractiv, de bun gust si de o inalta moralitate.

Transparența și corectitudinea comunicării sunt critice pentru credibilitatea noastră.
Etica și conduita profesională vor ghida toți angajații postului în realizarea programelor Televiziunii Tezaur TV.
Acest cod stabilește regulile comportamentului nostru ca echipa în toate activitățile și demersurile necesare realizării materialelor Televiziunii Tezaur TV.
Regulile codului se aplică tuturor angajaților postului de televiziune Tezaur Tv.

Toate programele postului Tezaur TV se bazează pe corectitudine, transparență și onestitate. Așteptările realizatorilor, ale colaboratorilor și ale publicului sunt importante în egală măsură. Oricine apare într-unul dintre programele postului Tezaur Tv va fi tratat corect și cu respect.

Toate activitățile noastre vor fi prestate într-o maniera profesionistă, independentă și imparțială, în mod cinstit și în deplină concordanță cu metodele și practicile de lucru ale Televiziunii Tezaur TV.
Fiecare angajat este responsabil pentru acțiunile sale.
Toate aceste principii sunt obligatori.

Comentarii

Sună!